Da tenkte jeg å vise dere min enkle, men sunne middag for dagen som består av svin og grønnsaker. Veldig enkelt og det tar ikke lengre enn ca tjue minutter. Ja, du leste riktig.
Ingredienser:
Svin, paprika, brokkoli, rødløk, soyasaus, uncle bens langkokt ris og litt olivenolje.
Slik gjør du:
Kok opp vann i en liten kasserolle og skru ned varmen. Hell i risen og ha på lokk. (Oppskriften finner du på pakken). Hell ca en halv ts olivenolje i en stekepanne. Stek kjøttet i strimler og hell i oppskåret rødløk når kjøttet er nesten helt ferdig. Skjær opp resten av ingrediensene og hell over bortsett fra brokkoli. La det steke på svak varme i ca 5 minutter. Slå av varmen og legg over noen fine buketter med brokkoli og la de få dampe i noen få minutter til de har blitt myke. Legg godsakene på et fat og server med ris. Om ønskelig kan du bruke litt soyasaus over risen.
Kos deg.
-Randi Annette-