Lyst på en sunnere og kjappere frokost? Stikk innom bloggen min i dag.

Jeg er en morgenfugl og har ikke de store problemene med å starte dagen med hverken det å vaske kopper eller å trene. Men, mest av alt liker jeg å starte dagen med en treningsøkt som består av styrke trening. Men, det er ikke alle dager det lar seg gjøre, så da blir det noen ganger at jeg somler ut tiden med å sjekke ut min instagram, (Randiae). Eller det å bare somle innebærer å gjøre alt det man ikke skal gjøre, eller trenger å gjøre. Så i dette tilfelle så tok jeg bilder som jeg egentlig ikke hadde tid til, å da var det ingen tvil om hva frokosten den dagen skulle være. Nemlig noe kjapt. Så da ble det en kombinasjon der og da med litt foto og frokost.

 

 

 

 

 

Noka sjokolade milkshake. Har en stund brukt vanilje, men det var godt med litt sjokolade også. Spesielt med god samvittighet. Denne pakken er sånn at den må klippes opp å da er det greit å bruke en slik klipe som gjør at den holder seg tett. Det fungerer også med en teip, men det er sikrere med en klipe. Den holder seg i så fall bedre da.

 

 

 

 

 

 

Her har jeg 2 dl Ekstra lettmelk, underkant av 0.5 dl vann og 3 måleskjeer med Noka milkshake. Da er det bare å shake i ca 10 sekunder å der har du frokosten klar. Det er helt sant. Det smaker ikke pulver, kunstig, eller ekkelt. Det er også sånn at den gjør deg mett så du slipper å små spise unødvendig.

 

 

 

 

 

Hva er din favoritt frokost?

 

#Randiae #Noka #Diett #Sunn #Inspirasjon #Nokadietten #Milkshake #protein #instagram

 

Min facebookside kan dere finne her og følge med når nye innlegg kommer.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg