Er det et tiltak å komme seg til trening? Det følte jeg igår. Å det gjorde jeg noe med.

 

Selv for meg som elsker det å trene kan synes det er tungt noen dager å komme seg av gårde. Det kan være fordi jeg har hatt en hektisk dag på jobb eller at jeg føler meg lat uten noe spesiell grunn. Jeg bruker ofte å trene fra morgenen å det er mye bedre. Da får jeg energi fra morgenen og har kvelden fri. Slipper å være utslitt etter jobb for så å slite meg ut mer på trening. Men, det er koselig å få trent sammen med min samboer også, så da sparer jeg ofte treningen til kvelden.

 

 

 

 

I går var det bare å få på seg treningstøyet å det var i grunn det som skulle til. Hestehalen kom etterhvert på plass og jeg fikk en ny energi og var klar for å løfte litt vekter. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppet av glede og var klar for å løfte litt. Jeg varmet opp med litt cardio. Å det var LITT, (dere vet jo hvor lite glad jeg er i å løpe) og tok tre ulike øvelser med Ketlebells. Øvelsene jeg fokuserte på var knebøy og militærpress. En skikkelig knall hard økt. Jeg skal klare å komme meg i god form igjen. Skal løfte 80 kg i knebøy igjen om litt håper jeg. Håper og tror at det vil skje fort.

 

Snart er det helg også.

 

#Cardio #Ketlebells #Trening #Motivasjon #Inspirasjon #Workout #Randiae #Instagram #Vekter

 

-Randi Annette-

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg