God mandag, kjære lesere. Mitt program for dagen er satt.

 

 

Mandag og en ny uke. Så deilig det er. Mange liker ikke mandager, men jeg synes det er godt å starte på en ny uke med alt det som hører til. For meg innebærer det å fortsette med mine mål som innebærer fremgang i form av trening. Jeg har selv satt meg mål om å løfte det samme som jeg gjorde før sommerferien, å da er det ikke annet å gjøre enn å fokusere å jobbe opp i mot det. I dag er det jobb og en date som står på lista. Jeg skal spise sushi sammen med en god venn som jeg dessverre ikke møter så ofte, men det blir nok lettere nå når hun har flyttet til byen. Etter det blir det en økt med styrketrening. Det som står på dagens program er sumo markløft, leg extension, chins og pushdown. Så her skal det løftes. Husker at denne økten var tung sist uke, så den skal bli noe å se frem til.

 

 

Får se om det blir noe cardio i løpet av økten også. Det er ikke det beste jeg gjør, men det skader jo ikke. Det handler vel bare om å bestemme seg. Ha en flott mandag og tenk positivt. Det er det som skal til for å få en god dag.

Følg meg gjerne på instagram, (Randiae) der jeg ofte legger ut bilder og videoer.

 

#cardio #styrketrening #trening #workout #instagram #randiae #inspirasjon #motivasjon

 

-Randi Annette-

2 kommentarer
  1. inmyheels: Det er det. Det som er så hyggelig er at det virker som man har snakket sammen nesten daglig når man først møtes. Da er det et godt vennskap 🙂
   Ha en fin dag du også. Veldig hyggelig at du hilste på 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg