Dette kommer du til å DIGGE!

Her kommer det en enkel, kjapp og ikke minst en veldig god oppskrift på det du kan kose deg litt ekstra med. Nemlig innbakte pakker. Navnet kommer fra meg fordi jeg er så oppfinnsom. Neida, man kan vel kalle det for hva man vil, men poenget er at dette er veldig godt og svært enkelt. Dette passer godt til en god kveld med venner eller alene om man vil kose seg litt ekstra. Jeg skal fortelle dere hva dere trenger og hvordan dere lager disee “innbakte pakkene”.

 

 

For å si det slik som det er så er det ikke alltid man har fått til å gjort det man skulle gjøre. Nemlig det å ta opp middag før man drar på jobb. Det er jo kjekt å bare begynne på den med en gang, men denne gang ei. Jeg og min bedre halvdel fant ut at vi måtte handle raskt og få i oss noe mat slik at vi kom i gang med denne middagen. Så enkelt kan man da gjøre det.

Her får du følgende oppskrift.

 

Ingredienser:

Pizzadeig som du lager selv eller kjøper. (Vi var så sultne så vi gjorde det fryktelig enkelt. Nesten flaut, men sånn ble det).
Hermetiske sjampinjong
Asparagus i glass
Bogskinke
Hvitost (etter eget ønske).
Salt

Slik gjør du:

Sett ovnen på ca 220 grader. Er du ekstra flink, lag pizzadeig fra bunnen av, eller gjør som oss som var forferdelig sulten, å kjøp en ferdig deig. Del inn ruter slik at du får 12 ruter. Legg på alle ingrediensene over utenom salt. Legg en skive med hvitost inni for å få mer saftighet. Ta de fire endene på ruten, å trekk de inn i mot midten at det blir en liten “pakke”.
Du kan velge om du vil legge en skive med ost oppå, men det er ikke nødvendig. Det er også mulig å pensle på litt egg for å få de til å se finere ut. Men, dette er ikke avgjørende for smaken.

La de steke i ca 15 minutter, men se an dette selv. De smaker skikkelig godt med litt salt på toppen. Man kan også rulle de sammen som horn om ønskelig. Det er det vi vanligvis har brukt. Min kjære lagde dette til meg en gang for tre år siden, å siden har jeg vært frelst.
 

 

 

 

 

 

 

 

Kos deg.

 

#Mat #Inspirasjon #Middagstips #Middag #Randiae #instagram

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg