Hjemmelagd pizza og calzone. Ingen søl og ingen heving.

Enklere enn dette blir det bare ikke. Det er selvfølgelig en variant som ikke gjør det sølete og som heller ikke krever heving. Dette er det som kan lages dagen etter du har laget deg deilig taco. For eksempel har du deilig taco på fredagskvelden også lager du pizza og calzone til lørdagskos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildene kunne vært bedre, jeg vet. Men, dere får i så fall sett hvordan det ser ut, å jeg legger naturligvis med hvordan dette ble utført. Å det er så enkelt at bildene kanskje taler for seg selv, men uansett, her kommer det.

 

Ingredienser for 2 sultne personer:

Lefser som du bruker til taco

Tomatpurre

Sopp

Hvitost

Bogskinke

Rødløk

 

Slik gjør du:

Sett ovnen på 220 grader. Legg ut 4 lefser på et brett med bakepapir. Smør på tomatpurre på alle fire , skjær opp fyllet og legg på. På calzone legger du fyllet på halve siden å brett den siden uten fyll over den andre og dryss på hvitost. Legg også hvitost på pizzaen og sett i ovnen. Se an så lefsene ikke blir brent, men det tar ca 12 minutter.

 

Kos deg.

 

#Calzone #Pizza #Hjemmelagd #Hjemmelagdcalzone #Hjemmelagdpizza #Oppskrift #Matoppskrift #Mat #Middagstips #Tips #Middag #Lørdag

 

-Randi Annette-

4 kommentarer

Siste innlegg