Dette er fokusområder. Å dette bør du lese.

Det er mange fokusområder og det varierer veldig fra person til person. Noen har store mål og er svært kritiske til seg selv, og andre er helt motsatt. Det har nå gått nøyaktig 2 år siden jeg begynte å trene styrke på alvor, å det har ført med seg en del. Jeg husket et innlegg jeg skrev om at jeg hadde tatt bilder av meg for en stund tilbake og igjen da etter å ha trent litt. Dette er snakk om 1 år tilbake.
Jeg fikk masse spørsmål om jeg ikke kunne legge ut noen formbilder for å vise mine lesere min fremgang.
Jeg husker jeg svarte at jeg ikke ønsket å gjøre det, og det skjedde heller ikke. Helt til et punkt der plutselig alle gjorde det. Jeg skjønte ikke at de ville legge seg ut på den måten. Jeg la ut et bildet etter en stund på min facebookside, link finner du her.  Det kom noen reaksjoner fordi jeg fremstile det slik at det ble misforståelser. Jeg skrev, “det er ulike vinkler man kan ta bilder av seg for å se bedre ut, å sannheten trenger ikke å være at de ser slik ut som de viser på bildet”.

Det bildet jeg la ut den gangen var noe lignende av det dere ser nedenfor her. Poenget var at de måtte ta bilder de så på nettet med en klype salt, men noen eksploderte fordi de oppfattet det som at de som hadde litt ekstra kunne stå på denne måten. Hensikten var absolutt ikke slik. Men, er man litt grinete så blir alt man leser og ser negativt også.

 

Jeg ble i så fall etter hvert revet med. Det er mange som blogger, trener, konkurrerer, har dårlig selvbildet, har et godt selvbildet, men alle har til felles at de er menneskelige. Jeg sa at jeg aldri trodde jeg kom til å bli revet med, men det har jeg. Jeg har blogget lenge, fått meg sponsorer, fått følgere på facebook og instagram. Jeg får ofte spørsmål om tips til trening og hva som fungerer for meg. Det gjør at jeg føler mestring og at den tiden jeg bruker for å dele ting med dere ikke er bortkastet tid.

Jeg fikk en melding av en jeg ikke har sett eller snakket med på mange år. Han sa han ikke følte at det gikk fremover med treningen å at det hadde stoppet opp litt. Jeg har bare meg og min egen erfaring. Jeg har ikke noe utdannelse til å gi disse rådene. Jeg forklarte hva som fungerte for meg, men henviste til å ta kontakt med en PT. Uansett, svaret jeg fikk var at han kunne se jeg hadde peiling. Men, som jeg sier, jeg har ikke peiling, bare testet ut litt å funnet ut hva jeg liker. Men, at jeg inspirerer, det er uansett godt å høre.

 

 

Utseende er i fokus, å det i større grad enn noen gang. Hår, sminke, kropp og det å føle seg sett er noe som er i tiden. Man skal huske på at det å være opptatt av alt dette er bra til en viss grad. Jeg hører de som ligger å er stresset om natten fordi de må få 100 likes på et bildet. De har “bare” 900 følgere på instagram. Det er jo helt vanvittig hvordan presset er i dag. Det er jo ganske spesielt, er det ikke?

 

Selv liker jeg at folk liker det jeg legger ut, liker å få nye følgere på instgram og at folk kommenterer og snakker om bloggen min, men det hadde vært på høy tid å legge mobilen bort noen timer om dagen om det hadde gått utover søvnen og det å få til å slappe av.

 

Det er viktig å føle seg bra, men først og fremst må man ha det bra med seg selv. Å det fremfor alle “likes” på nettet.

 

Ha en fortsatt fin dag, å husk at klokken har passert 09.00 og ikke 10.00 nå.

 

 

#Bloigg #instagram #utseende #press #bilder #Fitness #Trening #Fokus #Kropp #Press #Likes #Facebook #Forbilder

-Randi Annette-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg