Ny treningsdag. Bedre start på dagen får du ikke.

 

Nå er det bare å glede seg. Jeg kan ikke noe for det, men jeg bare elsker å starte dagene med trening. Det er mange som sliter med det å orke å trene, å jeg skal innrømme at det er ikke ofte jeg føler det sånn. Det går veldig fint når man har fått en rutine på dette. Jeg har blitt kontaktet via mail av noen lesere bare de tre siste dagene. Det har gått i litt av det samme. Det har vært spørsmål som har med mitt kosthold å gjøre. Å ikke minst hva som gir meg motivasjon til å trene såpass mye som jeg gjør. Jeg sier det jeg har sagt før, at jeg er ikke annet enn ei jente som har skapt min egen erfaring med min kropp. Jeg kan mer enn gjerne fortelle om hva som fungerer for meg, men det som er viktig er å vite at det trenger ikke å  fungere for deg. Jeg har nå trent hard styrketrening fast i to år, å det kan ikke sammenlignes med noen som har trent i ti år eller en uke. Uansett om vi veier det samme, er like høy og har trent like mye, så er det ikke til å sammenligne det heller. Jeg ville bare få si det.

 

Jeg har også blitt kontaktet av en ny sponsor, så jeg gleder meg masse til å skrive om det å fortelle dere det som er bra med akkurat det produktet som jeg skal skrive om.

 

Men, nå er det på tide med litt trening. Mulig jeg får lagt ut noen bilder og videoer av treningen på instagram, så det er bare å følge med.

 @Randiae

 

#Trening #Protein #Inspirasjon #Blogger #Sponset #Sponsor #Karitraa #Kt #Instagram

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg