Ny utfordring for deg som trener styrke.

v6kiryyGly
Jeg har hatt mine utfordringer i styrkesalen i det siste. Prøvd ut nye øvelser og øvelser jeg ikke har gjort på lenge. Denne øvelsen er ganske tung. Det trengs ikke mange kiloene før det blir for tungt. Jeg har 8kg her, men mest for å teste den ut. Men, det trengs ikke mange kiloene før det blir tungt heller. Gjør man det i et relativt kjapt tempo og lenge nok, så blir det tungt nok.

Fokuserte ellers på markløft i dag. Jeg var bestemt på å ta det samme som sist, eller en rep ekstra, som jeg nevnte for dere. Jeg slo da min personlige rekord, noe som var helt forferdelig å kjenne på, samtidig som det var en herlig følelse. Det var så utrolig tungt at jeg måtte sette med ned noen minutter. Da tok jeg meg ut da.

80 kg 6 ganger. Så, det er en forbedring. Knebøy må jeg jobbe mer med for å bli sterkere igjen, så der tok jeg 60 kg 3 X 12 på tirsdag. Det ble tungt nok det også, men, jeg skal klare 80 kg der igjen etter hvert også.
Nå skal det blir godt å slappe av litt med litt kjeks og Lilyhammer.  
Ha en fortsatt fin kveld.
#Trening #Øvelse #Utfordring #Vekter #Inspirasjon #Blogger #Treningsblogg #Randiae #Prestasjon #Inspirasjon #Elixia #Ladeelixia
-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg