Adjø til Elixia. Hello to…?!?!

 

I går hadde jeg min siste treningsøkt på Elixia Lade. Det har ikke helt gått opp for meg. Elixia har blitt mitt andre hjem å det har det vært de siste to årene da jeg har trent alt  i fra to til fem ganger i uken der. Så det blir rart å ikke skal trene der mer. Hadde jo mitt faste skap og mine faste tidspunkter jeg var der. Nå må de rutinene byttes ut med andre rutiner.

 


Jeg skal nemlig flytte i morgen så da blir det veldig langt å dra for å trene. Der jeg flytter har jeg Easyfit rett over veien. Å 3t kommer på motsatt side på slutten av januar. Så jeg kan ikke vente helt til 31/1 med å begynne å trene, så det blir nok å teste ut Easyfit en periode først. Det er i så fall planen, så får vi se hvordan dette ender. 

 

Legger ved et bilde av meg der jeg tok knebøy. Det siste bildet på Elixia av meg måtte jeg selvfølgelig ha. Bildet ligger også på Instagram, @Randiae.

wBdsCOyGhE

 

 

Skal sies at det er mye trening i det å flytte også. Nå er alt klart sett bort i fra noe klær som henger til tørk å store møbler som skal bæres ut utover kvelden. Nå er det bare å slappe av litt. Stått på som en helt fra tidlig i dag til nå.  I morgen er faktisk dagen her. Da jeg skal flytte inn i min 3- roms leilighet. Kan nesten  ikke tro det.

 

#Trening #Elixia #Ladearena #Elixialade #Squats #Knebøy #Easyfit #3t #Treningssenter #Gym #Karitraa #Casall #Polar

 

-Randi Annette-

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg