Da har jeg flyttet. Velkommen inn <3

Nå kan jeg endelig sette meg ned med god samvittighet å dele litt med dere. Jeg flyttet på tirsdag så jeg har hatt mer enn nok å holdt på med, så det er grunnen til at jeg ikke har fått satt meg ned å blogget tidligere. Nå sitter jeg godt i min nye og fine sofa med dataen på fanget. Luksus følelse å kommer til en så stor leilighet. Jeg bodde på 1-roms på 25 kvm, men nå bor jeg på 3-roms på 70 kvm. Det er en stor forskjell, for å si det sånn.

Det høres kanskje ut som at jeg hadde lite å flytte på, men det stemmer ikke. Jeg hadde mer enn jeg trodde. Å det gjelder det meste. Mye permer, klær, sko, pynteting og ikke minst alt av produkter for hår. Sånn er det å være frisør.

Utrolig digg å sitte her å blogge. Det er godt mulig at dette blir den faste plassen for å skrive for dere.

 

Nå er det bare det å få ryddet opp noe småtteri på kjøkkenbenk og spisebord. Å litt i boden. Da sier jeg meg fornøyd. På gjesterommet får det bare stå esker med permer og bilder. Det er ikke det verste. Det ble kaos her da det kom sofa og seng i tillegg til alt vi holdt på med, men det gikk utrolig fint med god hjelp.

 

Dette er det største soverommet som vi ligger på. Sengen er beskrivelig god. Den er hele 200 X 180. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse. Gleder meg til å vise dere mer detaljert når ting er mer på plass.

 

Ønsker dere en fortsatt fin kveld.

 

#Interiør #Bohus #Møbler #Inspirasjon #Flyttefot #Leilighet #Nyleilighet #Randiae #Blogg #Blogger

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg