Her er det ikke vanskelig å kose seg. Et flott kjøkken med DIGG mat. Jeg er fortsatt litt oppe i skyene etter å ha flyttet inn i MIN leilighet. Jeg måtte bare få sagt det. Her har dere en rykende fersk pizza som jeg laget på 1, 2 3. Oppskriften kommer ikke fra boken til Eivind, men jeg synes det ble et fint bildet.
Uansett, her får dere oppskriften på min hjemmelaget pizza.
Ingredienser:
Tacolefse (eller lompe)
Tomatpure
Hvitost
Tomat i skiver
Stekt kyllingfilet i biter
Rødløk
Spinat
Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 180-200 grader. Vær obs på at du ikke brenner lefsen. Lomper blir fortere brent enn tacolefser, så vær obs på sterk varme.
Stek kyllingfilet til den er godt stekt. Smør tomatpure over lefsen og dryss på løk og tomat. Legg på biter av kyllingfileten og avslutt med noen skiver hvitost. Avslutt med en neve med litt spinat. Å da er det bare å hive innpå.
GOD FREDAGSKVELD <3
#Randiae #Tacolefse #Lompepizza #lompe #speltlompe #Sunt #Godt #Kos #Middagstips #Tips #Inspirasjon #Mat #Hellstrøm #Eyvindhellstrøm #Eyvind
(Beklager litt rotete oppsett, men ved bruk av bildet på instgram blir det dessverre slik. Dere kan følge meg på Instagram for flere bilder, @Randiae)
-Randi Annette-
0 kommentarer