Et minne for livet <3

 

Det er en følelse som ikke kan beskrives. Det er noe som man bare må oppleve selv. Jeg vet ikke hva det er, men det er noe jeg aldri har kjent på før. Jeg har vært så heldig å få bli kjent med denne lille gutten. Mitt fadderbarn.

På søndag var jeg i dåp. Det var første gang at jeg var i dåp, å da til mitt eget faderbarn. Han smiler alltid til meg. Han fanger min oppmerksomhet tvert jeg ser på han. Det er en spesiell følelse. Jeg tenker at det å bli mor må være noe helt annet, men det tør jeg ikke å tenke på hvordan er. Jeg får tårer i øynene når jeg ser bilder av han, fordi jeg er så utrolig glad i han.

Er du fadder selv der du er bestevenner med foreldrene, skjønner du kanskje hvordan det er. Jeg prøver å se han en gang i uken, men i den siste tiden har det gått to uker i mellom. Vil gjerne følge han opp og være til stede for foreldrene også. Det er jo min oppgave også nå som jeg er fadder.

 

Men, det å få barn selv er jeg ikke klar for. Må få leve litt selv først. Det er jo ingen hast. Det er bare å glede seg over hva som venter meg.

 

 

#barn #Fadder #Fadderbarn #dåp #Barnedåp #Bunad #Kystdrakten #Kake #Fest

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg