En bedre kveld skal man lete lenge etter.

Etter en fin dag på jobb var jeg en kjapp tur innom en butikk for å kjøpe den siste julegaven. Da jeg kom hjem ventet et koselig besøk av ei god venninne og hennes sønn på 4 år, Tonje og William. Det var utrolig morsomt. William telte alle trappetrinnene på vei opp i leiligheten min i fra garasjen. Han kunne fortelle meg at det var 38 trappetrinn. Så da vet jeg det.

 

Middagsgjester fikk jeg litt senere. Da lagde vi en god gryte med svin å serverte med poteter og salat. Å de hadde med en fin innflyttingsgave. Nemlig en julestjerne. Den jeg har i fra før har jeg hatt i en uke nå å 50% av den blomsten er borte. Jeg tror jeg har vannet den litt for mye. Så da får jeg testet meg selv litt til.

 

 

Middagsgjestene denne gang var mine to bestevenner, Dan og Linda. De hadde selvfølgelig med seg min hjerteknuser, Mikael. Mitt kjæreste fadderbarn. For en sjarmør.

 

Det er få ord som kan beskrive hvor glad jeg er i denne lille sjarmøren. Han spiser på tærne sine, han sikler og han ler. Tenk at dette gjør han så skjønn. He he, det er jo bare søtt. Han var her for første gang i dag. Å jeg gleder meg allerede til neste besøk.
Nå skal jeg slappe av litt før det blir leggetid. Deilig å nyte det å slappe av. Dette var etterlengtet.

 

#Baby #Fadder #Fadderbarn #Besøk #Førjulstid #Jul #Julebesøk #Juletid #Kos #Middag #Gjester #Forberedelser #Blogger #Interiør

(Trykk på navnet mitt under)

-Randi Annette-

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg