Til frokost til julaften har jeg lyst til å friste med både hjemmelaget knekkebrød, ferske rundstykker og julebrød. Tenkte jeg måtte teste ut en annen variant enn hva jeg har brukt tidligere. Jeg har mye igjen av Cocosa, så jeg hadde lyst til å bruke det som en ingrediens i bakingen min.
Ingredienser
2 Dl linfrø
2 Dl solsikkekjerner
2 Dl gresskarkjerner
2 Dl sesamfrø
1 Ts salt
3 Egg ( er eggene små, velg 4)
2 Ss Cocosa
Slik gjør du
Hell alt av frø og salt i en bakebolle. Rør sammen at det blir godt blandet. I en annen skål har du i eggene og cocosa. Jeg hadde min Cocosa i kjøleskapet fra før av, så satte den på benken en stund før jeg begynte slik at den ble mykere. Den bør være myk som smør før du starter med dette. Rør egg og Cocosa lett sammen og hell over frøene. Bland det godt sammen. Bruk en stekeplate med bakepapir og fordel massen jevnt over. Pass på så det ikke blir for tykt og heller ikke for tynt og hullete. Bruk en pizzaskjærer for å lag ruter i den størrelsen du ønsker. Settes midt i ovnen på 160 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.
Hva sier dere? Jeg er super fornøyd. Det blir nok å steke et brett til i kveld.
Fortell hva dere synes.
#Knekkebrød #Oppskrift #Bakst #bake #Hjemmelagd #Cocosa #Xlife #Gymgrossisten #Sunt #Brød #Baking #Mat
-Randi Annette-