Selv jeg kan trenge en liten dytt bak!

Når jeg har bestemt meg, så har jeg bestemt meg. Jeg jobber veldig hardt med meg selv nå for å tenke tilbake. Kjenne på den gleden ved det å trene. Ser for meg at jeg stråler og har mye å gi av meg selv på trening. Jeg har vært mye aktiv den siste måneden, men har ikke nødvendigvis trent så mye som jeg en gang gjorde. Jeg har vært opptatt med flytting å det i seg selv har vært nok trening. Nå er jeg klar for å komme tilbake der jeg var. Jeg leter etter det som trigger meg. Jeg har fått meg et fint kjøkken der jeg skal lage mye sunne og gode matretter. Jeg har treningssenteret ett minutt unna. Det handler om å få rutinene på plass. Men, det viktigste av alt, jeg skal ha det gøy.

 

Det er to år siden jeg begynte å trene styrke. Å jeg har ikke angret et sekund på at jeg startet.

Alle må begynne en plass. 

Det å bla igjennom gamle bilder for så å se hvor man er i dag, det er det som gir meg motivasjon. Jeg har aldri vært feit eller uinteressert i å trene, men det er noe med det å få det til å bli en del av livsstilen. For meg er det i så fall det.

Jeg føler jeg har oppnådd mye med det å trene styrke. Jeg har fått mer overskudd, mer energi, jeg har blitt sterk og jeg har fått sponsorer. Det er jeg utrolig takknemlig for.   Gleder meg til å sette meg ned å lage en plan for hvordan jeg vil skal oppnå mine mål. Det blir en spennende tid.

 

Ønsker dere alle en fin dag.

Instagram: @Randiae

#Trening #Mål #Sponsor #Blogg #Målrettet #inspirasjon #Kosthold #Styrketrening #Styrke

 

-Randi Annette-

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg