En deilig fiskegryte på kun 20 minutter.

Ingenting er som å spise en deilig fiskerett med utsikt over havet. Da snakker vi idyll. Jeg og pappa lagde pappa sin fiskerett som jeg skal dele med dere. Vi er ikke så nøye med hvor mye vi har av hver ingrediens, men jeg kan fortelle sånn ca  slik at dere enkelt kan lage dette selv.

 

Ingredienser

Ca 600 g torskefilet

Halv Purreløk

2-3 tomater

Salt og pepper

 

Tilbehør

salt og pepper

lettrømme eller Creme Fraiche 

Jasminris

Soyasaus på risen om ønskelig

 

Slik gjør du

Finn frem en stekepanne og legg skiver med tomat nederst slik at det dekker hele bunnen. Legg så ringer av purreløk over der igjen. Så legges fisken i passe store biter over med litt salt og pepper. Legg så et lokk over så det får små koke litt i ca ti – 14 minutter. Du ser på fisken når den er ferdig.

 

 






 

#Middag #middagtips #Oppskrift #mat #søndag #Blogg #blogger #Matblogg #Fisk #Torsk #Fiskegryte #Inspirasjon #sunn #helse #Sunnhet #Grønnsaker #Næring #Vitaminer #Ris #jasminris #Familie

 

-Randi Annette-

2 kommentarer
    1. Evelyn: Så bra 🙂 Jeg synes den er utrolig god. Men, det er viktig med det riktige tilbehøret. Det er det som gjør retten. Å ikke minst nok av salt og pepper 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg