Slik oppnår du ekte treningsglede.

Det jeg tenker over som jeg mener er svært viktig når det kommer til trening, er å vite hvorfor man trener. Jeg mener det fordi jeg er redd det er mange som trener fordi det har blitt en trend. Mange ser opp til meg, det har jeg fått mange tilbakemeldinger på i den siste tiden. Både fra jenter og faktisk gutter som spør om tips. Det er veldig hyggelig, men det jeg må få sagt er at alle må innse og akseptere at vi er ulike. Vi har ulike interesser og ulike mål. Noen trener fordi de har hørt det er sunt, noen gjør det fordi de må på grunn av sin helse, andre fordi de ser opp til noen som gjør det eller fordi de synes det er skikkelig gøy. Jeg ligger vel på det sistnevnte, men det er helt klart også fordi det er noe veldig mange gjør. Jeg synes det er veldig kjekt å få oppmerksomhet i form av at folk liker bildene mine på instagram, de viser meg hva de trener og sammen blir man på en måte en gjeng som kommenterer og motiverer hverandre. Det er veldig snodig, men jeg tror mange som trener kjenner seg igjen i dette.

For de som sliter med å finne motivasjonen eller lysten til å starte må sette seg ned. Det er ikke sikkert at du er den som skal trene styrke 4 ganger i uka. Kanskje er det svømming og gåturer som gjelder for deg. Eller bare det å ha gått til jobb er nok. 

 

Her skal jeg dele noen tips siden jeg har fått mye spørsmål om dette med motivasjon. Jeg har nemlig vært en av de en gang selv som ikke hadde lyst til å trene, men følte jeg måtte gjøre det for å være fornøyd med meg selv. Det er ikke noe tvil om at man føler seg bedre etter en treningsøkt.

 

 

* Sett deg mål over hvilke dager du skal trene

* Fokuser på det som er gøy

*Ikke fokuser på tiden du bruker, fokuser på det du gjør

* Sett deg mål om faste dager, start gjerne med to dager å øk antall dager etter hvert

* Vit hvorfor du gjør dette

* Ha langsiktige mål

* Bruk PT

*Tren med en venn

*Fullfør. Ikke vær redd for å kjenne at du blir ubehagelig sliten. Det gir så mye

* Belønne deg selv på slutten av uka, (søndag) med noe godt der du samtidig setter opp mål for neste uke

* Nyt en middag ute på restaurant, shoppe eller gjør noe du setter pris på når du føler du har gjort den jobben du mener du skulle gjort

 

Jeg klarer faktisk ikke å få sagt det nok. Jeg elsker det å trene. Å vet dere hvorfor? Fordi jeg har ført det inn i livet mitt og det har blitt en del av meg. Det å ikke trene er ikke et alternativ. Å grunnen er ganske enkel. Jeg vet jeg har det bedre med meg selv med det å trene, enn å ikke gjøre det.

 

 

Jeg håper at dere som har sendt meg meldinger om tips leser dette. Å ikke minst at dere får noe utav det. Jeg heier på dere alle.

 

 

*L A G   E N   G O D   T R E N I N G S D A G *

 

 

 

#Trening #Helse #Fokus #Treningsglede #Glede #Håp #Mål #Fitness #Fit #Motivasjon #inspirasjon #Samfunn #Instagram #Treningsblogg #blogg #blogger #Pt #Belønning #Målsetting #Forståelse #Kropp #Sinn #Nettavisen #Karitraa #kt #Gohardorgohome

 

Instagram @Randiae

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg