Tvi-tvi

Da er jeg hjemme i Trondheim igjen etter to dager i Oslo. Det var godt å komme seg bort litt, men det er som de sier. Borte bra, men hjemme best. Kjenner det er utrolig godt å vite at det er torsdag. Det å reise korter ned uken, men samtidig så har jeg så mye å sett meg ned med så jeg burde nesten hatt tilbake to dager. Men, det går jo ikke. Jeg får heller tenke smart og få en oversikt over hva jeg må gjøre.
I dag sto jeg opp først klokken 07.30 for jeg skulle trene. Begynte å pakke det jeg trengte, helt til jeg kjente godt nok etter hva kroppen ville. Den ville uten tvil droppe treningen, og heller sove. Så da gjorde jeg det. Slengte meg under dyna å sov 1,5 time lengre. Å jeg våknet også før alarmen, noe som var utrolig godt. Jeg føler meg litt slapp også siden jeg gikk å var kald på føttene egentlig uansett om jeg var innendørs eller ikke. Da er det ikke rart at jeg er litt slappfisk i kroppen. Jeg synes det er viktig å kjenne etter. Ikke på om jeg orker, men om jeg faktisk har behov for å slappe av litt. Det er ikke om å lage noe stress utav det heller.

 

Håper jeg ikke begynner å bli forkjølet. Jeg har holdt meg så frisk og rask så lenge nå, så da er det bare å fortsette slik også. Tvi-tvi.

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg