Fremgang og motgang. Å en dersj action.

Det er ikke med måte på heller. Jeg sa det for fire dager siden at jeg følte meg så merkelig. Det var så rart. Jeg kjente jeg var groggy i halsen, men det føltes ut som det  var slutten på en forkjølelse. Så feil kan man da ta. Det ble influensa med masse snørr, hoste, feber og slapphet. Noe så irriterende. Jeg føler meg en liten smule bedre nå enn de dagene som har vært, men jeg tror nok ikke jeg er helt frisk på en stund. Håper jeg er frisk nok til å dra på jobb på mandag. Det hadde vært kjempe fint. 

 

 

Jeg sliter med å få sove om nettene fordi jeg sover så mye i løpet av dagen. Jeg er tør i halsen og nesen renner. Jeg lå lenge i går før jeg sovnet, men klarte endelig å reise til drømmeland. Helt til at jeg våknet brått av brannalarmen. Jess da, du leste riktig. Jeg var skikkelig rask opp av sengen, røsket på meg klær å løp i gangen for å hente ytterjakken til meg selv og min samboer. Da jeg kom innpå soverommet, stod han der å vaset i rolig tempo. Jeg ropte i sinne, ” FÅ NO OPP FARTA DA!! VI MÅ UT!!”. He he, ja, så bestemt med denne sexye stemmen min som ikke ligner på noe annet enn et monster som får ut noen gloser. Helt forferdelig. Vi var de første som kom oss ut av leiligheten. Brannalarmen gikk en gang rett før jul også. Da ringte den, men stoppet etter litt. Så vi la oss igjen. Helt til den begynte å ule på nytt. Da vi var på vei ut, kom brannvesenet opp trappen og vi var de siste som kom oss ut. Det er litt ekkelt å tenke på. Vi trodde det var noen som hadde stoppet den selv å at det ikke var noe fare. Så feil kunne vi da ta. Uansett, det var ikke noe brann den gang, og heller ikke i går. Det er litt action her, det skal sies.

 

Jeg har først i dag klart å gjort et gjøremål her hjemme. Jeg er skikkelig stolt over meg selv. Jeg har ryddet utav oppvaskmaskinen og satt inn noe. Satt også på en maskin med klær så jeg får rene sengeklær på sengen til i kveld. Nå er jeg super sliten. Utrolig hvor tung kroppen er med dette svineriet. Jeg tenkte jeg kanskje skulle hoppe utav silkepysjen min å heller ha på meg treningsklær. Tror dere at det hjalp på formen? Så klart det gjorde det. Helt til at hodet føles ut som ett tonn og jeg innser at jeg er i like dårlig form. Må bare ha positive tanker så klarer jeg vel å lure meg selv på bedre tanker.

 

Det ble heller ikke noe helg hjemme hos pappa. Jeg som hadde gledet meg sånn til å se han og få en skikkelig god klem. Det får bli en annen helg. Nå må jeg bare innse at fredag 13 ønsket meg ikke hell. 

 

 

#Fredag #Helg #Influensa #helse #Sykdom #Feber #Brann #Brannalarm #Action #Forkjølelse

 

-Randi Annette-

2 kommentarer
    1. Åh, huff, så utrolig kjedelig å være syk 🙁 influensa er virkelig ikke noe kjekt! Håper helgen din blir fin til tross for det, og masse god bedring! 🙂
      Så ekkelt med brannalarmen da! Bra det ikke var brann noen sted, men likevel så ekkelt midt på natta :O

    2. Marianne: Det er drit kjipt, om jeg får si det rett ut.
      Ja, det har skjedd to ganger nå siden desember. Sist gang var det ei som ropte fra leiligheten “Ærre her det er party”? Så den gangen var det vel noe matlaging på natta i fylla. I natt gikk den 23.30, så vet ikke helt hva det var. Ikke hyggelig å våkne til den lyden i så fall 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg