Gele i føttene. En deilig følelse!

 

Jeg er så glad. Men, så gele. Treningen i går var himmelsk. Jeg hadde et mål om å kjøre veldig lett og ta det rolig ettersom jeg har hatt sykdom og vært borte ifra trening på to uker. Den planen gikk jo rett vest. Jeg skulle passe på å bli sliten og ikke gjøre ting halvferdig. På noen av øvelsene tok jeg like mange reps som jeg skulle, på andre øvelser tok jeg mindre. Det var to øvelser jeg hoppet over siden jeg hadde en plan om å ta det rolig. Så det ble en god økt på 1 time og 10 minutter.
Etter hip thrust på benk slet jeg med å komme meg opp. Haha. Tror du jeg følte meg smart da eller? Føttene greide ikke å løfte meg. Jeg ropte inne i meg, “NÅ FÅR DU IKKE LOV TIL Å DRITE DEG UT HER”!
Hadde vært så flaut at føttene hadde sviktet der jeg endelig hadde kommet meg opp.

Jeg kom meg opp etter ti sekunder. Det å gå ned trappen til garderoben derimot, det var værre. Jeg så meg tilbake etter hvert trinn i frykt over at noen skulle se meg. Jeg måtte holde meg fast inntil veggen da jeg gikk. Skikkelig gele. Men, godt å komme i gang. Det blir ikke flere styrkeøkter på meg denne uken. Men, gåturer og lette hjemmeøvelser, det blir det nok.

 

 

Ha en fin dag.

 

 

#Trening #Helse #Motivasjon #styrke #Styrketrening #Gym

 

 

-Randi Annette- 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg