Glad i knekkebrød? Da må du se her.

 

Nå har jeg laget hjemmelagd knekkebrød nok en gang. Men, dere som følger meg vet at jeg ikke er alltid like flink til å følge en oppskrift. Jeg liker å endre det å gjøre det til mitt. I dette tilfelle er dette en oppskrift jeg selv har laget. Oppskriften til disse godbitene finner du ved å trykke her.

 

 


Det jeg gjorde litt annerledes denne gang var at jeg erstattet solsikkekjerner med gresskarkjerner. Å ikke nok med det, men etter de hadde stekt i 10 minutter, drysset jeg litt kanel over.

 

Jeg er så glad i kanel. Dette anbefales.

 

 

#knekkebrød #Oppskrift #mat #Sunn #Sunt #Helse #hverdag #Tirsdag # Blogg #Blogger #matblogg

 

-Randi Annette-

4 kommentarer
    1. Iselin Renée: Ja, det må du teste. Du aner ikke hvor enkelt det er. Det eneste du må gjøre som er en “jobb” med det, det er å åpne døren så dampen kommer ut inni mellom 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg