Nå har jeg laget hjemmelagd knekkebrød nok en gang. Men, dere som følger meg vet at jeg ikke er alltid like flink til å følge en oppskrift. Jeg liker å endre det å gjøre det til mitt. I dette tilfelle er dette en oppskrift jeg selv har laget. Oppskriften til disse godbitene finner du ved å trykke her.
Det jeg gjorde litt annerledes denne gang var at jeg erstattet solsikkekjerner med gresskarkjerner. Å ikke nok med det, men etter de hadde stekt i 10 minutter, drysset jeg litt kanel over.
Jeg er så glad i kanel. Dette anbefales.
#knekkebrød #Oppskrift #mat #Sunn #Sunt #Helse #hverdag #Tirsdag # Blogg #Blogger #matblogg
-Randi Annette-
4 kommentarer
De så gode ut, har aldri prøvd å lage knekkebrød før men kanskje jeg burde det 🙂
Iselin Renée: Ja, det må du teste. Du aner ikke hvor enkelt det er. Det eneste du må gjøre som er en “jobb” med det, det er å åpne døren så dampen kommer ut inni mellom 🙂
Elsker hjemmelagde knekkebrød, det lage jeg ofte og som deg forandrer jeg litt her og der. Men kanel var nytt for meg 🙂
lykkebobla: Gøy å høre at du også har interesse for dette. Det smaker jo så mye bedre enn kjøpt! 🙂 Prøv med kanel neste gang 🙂