I dag ble det pannekaker til middag. Hvem hadde trodd det dagen derpå? Lompepizza til frokost og pannekaker til middag. Det var ikke feil. Manglet blåbær og bacon, men middag ble det. Oftest når jeg lager pannekaker lager jeg oftest en sunnere variant, men i dag gjorde jeg det veldig enkelt.
Ingredienser for to personer
2 Egg
3 Dl melk
2 Hvetemel
Litt salt
Bremykt til steking
Slik gjør du
Hell melet i en bolle med litt salt. Hell i melken og rør med en visp så det ikke blir klumper. Ha i ett og ett egg og rør godt. La røren svelle i kjøleskapet i tjue minutter,
Stek og legg pannenkakene lagvis på et fat underveis.
Tips
Pannekakene er klare til å vendes når de er litt gyldne ytterst på pannekakene.
Legg et fat over pannekakene når du steker så de holder seg varme. Bruk sukrin som er et sunnere alternativ for sukker.
#oppskrift #Mat #Pannekaker #Sukrin #Funksjonellmat #mattips #Middagstips #Søndag #Helg #Blogg #Matblogg #Inspirasjon
-Randi Annette-
Åh, ekte pannekaker er så digg! Det så skikkelig godt ut 😀
Marianne: Det ble faktisk ikke noe prøve pannekake heller. Å det pleier fet nesten alltid å bli 😉