Pannekaker dagen derpå.

 

I dag ble det pannekaker til middag. Hvem hadde trodd det dagen derpå? Lompepizza til frokost og pannekaker til middag. Det var ikke feil. Manglet blåbær og bacon, men middag ble det. Oftest når jeg lager pannekaker lager jeg oftest en sunnere variant, men i dag gjorde jeg det veldig enkelt.

 

Ingredienser for to personer

2 Egg

3 Dl melk

2 Hvetemel

Litt salt

Bremykt til steking

 

Slik gjør du

Hell melet i en bolle med litt salt. Hell i melken og rør med en visp så det ikke blir klumper. Ha i ett og ett egg og rør godt. La røren svelle i kjøleskapet i tjue minutter,

Stek og legg pannenkakene lagvis på et fat underveis.

 

Tips

Pannekakene er klare til å vendes når de er litt gyldne ytterst på pannekakene.
Legg et fat over pannekakene når du steker så de holder seg varme. Bruk sukrin som er et sunnere alternativ for sukker.



 

 



#oppskrift #Mat #Pannekaker #Sukrin #Funksjonellmat #mattips #Middagstips #Søndag #Helg #Blogg #Matblogg #Inspirasjon

 

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg