Helsa først.

 

Det er nå bare to dager igjen til jeg tar ferie. Med feber er det ikke så enkelt å glede seg så veldig til det, men jeg håper virkelig at det gir seg. Selv om det kjennes ut som det bare blir verre og verre. Jeg får ikke trent eller gjort noe mye utav meg med denne formen. Det er bare det å gå på jobb å få gjort den jobben jeg skal gjøre, for så å dra hjem å hvile. Jeg var jo skikkelig i gang med treningen, så kommer da denne sykdommen. Igjen.

 Har fått tilbakemelding ifra min PT igjennom det opplegget jeg er med på. For dere som ikke har fulgt meg tidligere, så har jeg blitt valgt ut for å være med på et opplegg på 14 uker. (Det var 12, men har blitt til 14).
Det opplegget er via en PT som jeg har kontakt med via nettet. Jeg har fått utdelt kostholds og treningsplan. Tilbakemeldingene på treningen som var vært de siste fire ukene var: “Du er sterk i knebøy. Du er også sterk i markløft. Du er forresten jevnt sterk i alle øvelser”.

 

Så da er det en konkret tilbakemelding på noe jeg føler mestring over, å da er det klart jeg ønsker å gi jernet videre. Men, ja. forkjølelse og feber. Det er en dårlig kombinasjon. Får vente til jeg blir frisk igjen.

 

Treningstøyet blir selvsagt med meg på ferie. Må jo gå an å bli frisk til påske vel?!

 

 

#Sykdom #Forkjølelse #PT #Personligtrener #Personlig #helse #Trening #Motivasjon #Inspirasjon #Hverdag #Onsdag #Treningsklær #Klær #Påske #påskeferie

 

-Randi Annette- 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg