Onsdagskveld

 

 

Det er straks klart for litt ost og kjeks med min bedre halvdel. Her sitter jeg under pleddet å nesten hakker tenner. Jeg fryser skikkelig. Har ikke hatt feber i dag, så det er et godt tegn på at det går i riktig retning. Det frister skikkelig med en liten  og rolig treningsøkt i morgen, men jeg må nesten se det an. Jeg tviler på det blir noe av. Jeg skal jobbe sent i morgen, så det blir skikkelig sent dersom jeg skal trene etter jobb. Samtidig skal jeg pakke for påskeferie, så jeg må vel bare innse at det ikke blir noe av. Da er det kanskje en sjanse for at jeg tar meg en fotoshoot her hjemme med litt hjemmetrening. Fikk min nye linse til kameraet mitt i dag, så jeg gleder meg veldig til å få testet det ut. 

Har blitt skikkelig glad i foto i det siste. På bildet du ser over er det Drea som har tatt. Hun er tvillingsøsteren til min samboer. Hun er skikkelig flink. Gleder meg veldig til å se og vise dere de andre bildene som hun har tatt av meg. De får jeg vel om litt, håper jeg.

 

Det er så godt å tenke på ar det snart er ferie. Det skal ikke legges skjul på at det har vært en utrolig tøff tid med utrolig masse hard og tøff jobbing. Det har vært mest gøy, naturligvis, men det skal bli godt å få senke skuldrene litt også. 

 

#Påske #Påskeferie #Ferie #foto #Fotoshoot #Shoot #Canon #kamera #Blogg #Blogger #Modell #trening #Kosthold #Helse  

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg