En bedre start får jeg ikke.

Dette er et sponset innlegg.

 

 

 

Her sitter jeg med et deilig måltid av NOKA musli, en kopp kaffe og radioen i bakgrunnen. Nå er det god stemning i hjemmet. Jeg skal på jobb i 5,5 timer før det blir påskeferie. Hjemreisen går til pappa i første omgang. Jeg har hatt mange planer om å reise hjem i helgene som har vært, men det har vært både jobb og sykdom som har hindret dette. Så nå er det ingenting som skal få hindre meg i det å reise hjem.

 

I dag blir det å gå til jobb. Jeg gjorde det samme i går, men det var forferdelig kaldt. Det hjalp lite på forkjølelsen. Så i dag skal jeg gå en annen vei at jeg ikke får så mye vind. Jeg gikk nærmest mulig sjøen i går på vei til jobb for utsikten sin del. Men, jeg må nok ty til mer trafikkerte veier i dag. De sier at 30 minutter med aktivitet om dagen er bra. Veien til jobb bruker jeg 30 minutter, så med sykdom så passer det meg utmerket.

 

For en fantastisk start på dagen. Jeg kjenner virkelig at denne dagen blir god. Et godt måltid fra min sponsor, Noka, kaffe og herlig musikk. Det å høre på musikk gjør jeg så og si aldri til frokosten fordi det blir nok støy i løpet av min arbeidsdag, men dette ga virkelig mersmak.

 

 

Håper at din dag blir minst like bra som min.

 

 

#Påske #Ferie #Påskeferie #Trim #Trening #Gåtur #Kondisjon #kardio #Cardio # Helse #Fredag #Helg #Blogg #Noka #nokadietten #Diett #Sponset #Reklame

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg