Oppskrift på hjemmelagd sjokoladefondant.

 

Dette ble så vellykket at dette må deles med dere. På bildet nedenfor ser dere hva dere trenger.

 

 

 

Denne oppskriften er beregnet for 6 stk. Tiden de er i ovnen er ulikt fra ovn til von, men jeg synes ikke de trenger å være i ovnen mer enn 6 minutter.

Ingredienser


 125g smør

125g sukker (eller sukrin om du vil ha mindre kalorier. Jeg valgte sukrin)

150g mørk sjokolade ( lys dersom du liker det best)

1 dl hvetemel

4 stk egg

 

Slik gjør du

Smelt smør og ha i sukker og sjokolade som du brekker opp i biter. Pass på at sukkeret løser seg opp og la alt smelte sammen. Rør inn melet og bland inn ett og ett egg. Bruk en vispe.

Fyll godt smurte kaffekopper eller muffinsformer med sjokolademassen.

Stekes midt i ovnen (ikke brik rist, men stekeplate), på 200 grader. Når overflaten er blitt stiv, da er de klare.

 



 

Tips 

Server med vaniljeis, nonstop, frisk frukt eller granateple som litt ekstra pynt.

 

 

Lykke til 🙂

 

#Oppskrift #Sjokolade #Søtt #Bakst #hjemmelagd #Hjemmelaget #Sjokoladefondant #nonstop #Is #Vaniljeis

 

Instagram: @Randiae

Fcaebookside: Link her

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg