Dette ble så vellykket at dette må deles med dere. På bildet nedenfor ser dere hva dere trenger.
Denne oppskriften er beregnet for 6 stk. Tiden de er i ovnen er ulikt fra ovn til von, men jeg synes ikke de trenger å være i ovnen mer enn 6 minutter.
Ingredienser
125g smør
125g sukker (eller sukrin om du vil ha mindre kalorier. Jeg valgte sukrin)
150g mørk sjokolade ( lys dersom du liker det best)
1 dl hvetemel
4 stk egg
Slik gjør du
Smelt smør og ha i sukker og sjokolade som du brekker opp i biter. Pass på at sukkeret løser seg opp og la alt smelte sammen. Rør inn melet og bland inn ett og ett egg. Bruk en vispe.
Fyll godt smurte kaffekopper eller muffinsformer med sjokolademassen.
Stekes midt i ovnen (ikke brik rist, men stekeplate), på 200 grader. Når overflaten er blitt stiv, da er de klare.
Tips
Server med vaniljeis, nonstop, frisk frukt eller granateple som litt ekstra pynt.
Lykke til
#Oppskrift #Sjokolade #Søtt #Bakst #hjemmelagd #Hjemmelaget #Sjokoladefondant #nonstop #Is #Vaniljeis
Instagram: @Randiae
Fcaebookside: Link her
-Randi Annette-
ÅÅH seriøst.. nam <3 TAKK som delte oppskriften
Benedikte Porsanger: Ingen problem!Har mye mer godt å dele