Nå kan du bli den heldige.

 

Nå skal jeg gi dere en rabattkode, litt treningsglede og motivasjon.

Strongr er en helt ny nettbutikk fra kvalitetsleverandøren Teck Nutrition som tilbyr norsk sportsernæring fra lavest pris til høyeste kvalitet. Jeg er en av de heldige som har fått lov til å prøve ut noen av deres produkter. Så langt har jeg prøvd “Hellraiser” som er en Pre-workout drikk med koffein, Beta-alanine og arginin. Det er den friske oransje fargen dere ser i shakeren på bildene over. Den ble jeg anbefalt å bruke ca 30 minutter før treningsøkten.

 

 
 Dette innlegget inneholder sponsede lenker.


Etter denne fotoshooten trente jeg hard styrketrening. Dere kan se meg i denne freshe STRONGER tskjorten på min instagram, @Randiae, der jeg utfører dips.

 

Etter treningen drakk jeg PURE WHEY som er deres proteinpulver. Jeg lover dere at jeg aldri i mitt liv har smakt en så god proteinshake. Dette var med smak av sjokolade. Jeg har opplevd at jeg står å skjærer grimaser når jeg hiver i meg proteinshaker, men denne var skikkelig god.

 

I og med at jeg har så hyggelige følgere som sørger for å gi meg hyggelige tilbakemeldinger, gir meg ros og motivasjon, vil jeg gjerne gi dere noe tilbake.

 

Her har dere en rabattkode som dere kan benytte ved å trykke på linken, STRONGR.com.

 

Bruk rabattkoden: TEAMSTRONGR100

Alle kjøp over 600,- gir deg 100,- rabatt

Lik og del gjerne med dine sportye venner.

 

Jeg vil absolutt anbefale proteinpulveret som jeg var så heldig å prøve i dag. Den finner du ved å trykke på denne linken.

 

 

#Sponset #Sponsor #Strongr #Teamstrongr #beSTRONGR #Trening #Helse #Motivasjon #Foto #Shoot #Fotoshoot #Bilder #Inspirasjon #Protein #Proteinpulver

 

 

-Randi Annette-

 


8 kommentarer

Siste innlegg