Det er aldri feil med gode kaker. Derfor har jeg endelig tatt meg tid til å stå litt på kjøkkenet i dag. Her får dere oppskriften på dagens bakst.
Ingredienser for 12-14 muffins
Fiberrik frokostblanding
2,5 dl Ekstra lett melk
150g hvetemel
1Ss bakepulver
1Ts malt kanel
1/2Ts muskat
120g Sukrin (eller sukker dersom du foretrekker det)
2 Egg
6Ss olje (ta den du har eller bruk solsikkeolje)
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 200 grader. Hvis du bruker muffinsbrett, smør disse. Bruker du papirformer, så legg ca 14 stk på et brett.
Ha frokostblandingen og melken i en bolle og la det stå og bli bløtt i ca 5 minutter. I mellomtiden sikter du mel, bakepulver, kanel og muskat i en stor bolle. Rør så inn sukrin/sukker.
Visp eggene lett sammen i annen bolle, og visp inn oljen. Lag så en fordypning midt i de tørre ingrediensene og hell i eggeblandingen. Deretter tar du frokostblandingen. Rør forsiktig sammen til en glatt røre.
Fordel røren i muffinsformene. Unngå å fylle de for mye da de vil velte over og bli for fulle. Litt over 1 Ss er nok til små former.
Stekes midt i ovnen i ca 20 minutter. Overflaten skal være fast.
La de hvile på en rist og server gjerne med vaniljeis.
Håper dere har hatt en fin dag.
#17mai #Norge #Hipphipp #Hurra #Feiring #Fest #Oppskrift #Muffins #Mattips #Mat
-Randi Annette-
Det där ser riktigt gott ut 🙂
|| henrik olsson || mannen som: Takk for det. De ble veldig gode 🙂
Så godt det ser ut:)
spisogspar: Takk for det:) Anbefales 🙂