Sommerkroppen.

Hashtag sommerkroppen 2015.

Det er nå på tide å ta “kampen” mot disse trendene som er for tiden.

Jeg må vel starte med å si at det er bare bortkastet da det ser ut til at sommeren er utsatt.  All den jobben som de fleste av oss har lagt ned i trening for å få sommerkroppen er nå historie. Det kan i så fall se ut som at sommeren er veldig- la meg understreke, VELDIG forsinket.

 

Men, hva er egentlig dette med sommerkroppen hvert eneste år? Det er kanskje for sent å begynne å tenke på sommerkroppen 2015 først nå, men hva med å heller fokusere på helårskroppen? Eller slik jeg velger å se på det, helsa generelt?

Jeg har valgt å fremstå ærlig, fokusert, målbevisst og avslappet når det kommer til trening. Med det mener jeg å vise dere som er følgere av denne bloggen at jeg er ikke sunn 24 timer i døgnet. Jeg har fokus og jeg er målbevisst, men samtidig som er jeg også avslappet. Jeg har trent styrketrening i noen år nå og jeg har lært meg selv å kjenne på godt og vondt. Noe jeg regner med at jeg ikke er alene om.

 

 

Det jeg tror mange gjør er å fremstille seg selv som noe de ikke er. Eller, hvis man da følger bloggere som er i konkurranse, vil man selv bli påvirket av dette. Å dette sier jeg fordi jeg har vært der selv. Det man da glemmer er at det ikke nødvendigvis er slik for en som er utenfor konkurranse. Jeg trodde at det var viktig å være nøye med alt konstant for å oppnå resultater. Helt til at jeg ville teste ut selv hva jeg kunne oppnå ved å ha et avslappet forhold til kosthold og trening.

 

Jeg har selv erfaring med å leve etter “alt med måte” og det samme med treningen. Jeg har innsett at min kropp og mitt ego jobber godt sammen på denne måten.

 

Så sommerkroppen 2015 er for meg en historie. Jeg går heller for sunn livsstil.

 

Hvem er med?

 

#Sommerkropp #Kropp #Fokus #Helse #Blogg #Sommerkroppen2015 #sommer #Lørdag #Trening #Aktiv #Foto #Ærlighet #Fornuft #sunnfornuft

 

 

-Randi Annette-

 

6 kommentarer

Siste innlegg