Jeg har fått Karpaltunellsyndrom.

Dagen jeg skal på undersøkelse på sykehuset har nå kommet. Jeg er skikkelig spent og litt nervøs. Undersøkelsen tar opptil 2 timer, så jeg glede meg ikke akkurat. Men, jeg skal vel være glad for at jeg blir sjekket skikkelig.

Karpaltunellsyndrom er noe som forekommer hos 3-4% i den voksne befolkningen. Så det er ikke den store sjansen for å få det, men har nå fått vite at noen i slekten har dette. Så det er vel i genene.

Det er jo helt sikkert ikke farlig,men det er slettes ikke noe gøy å våkne om natten av at du ikke kjenner armen eller fingrene dine nesten hver eneste natt.

Jeg som jobber som frisør er avhengig av armene mine og en operasjon er absolutt den siste utvei for min del. Kan jo ikke være borte ifra jobb over lengre tid.
(Jada,jeg vet de sier helsa først).

 

Det står ikke om liv, så det er jo ikke noe stress sånn sett, men jeg er ikke noe glad i sykehus eller undersøkelser jeg ikke vet noe om. Tror jeg skal få strøm i kroppen. I så fall ble jeg skremt av å høre det.

Jeg har en gang eller to spilt et spill der man skal holde i en kontroll og deretter trykke når musikken stopper. Ellers, får du strøm. Jeg HATER det spillet, men det konkurransemenneske som bor inne i meg gir seg ikke. Men, det å få strøm/støt er noeav det verste jeg vet.

 

Ønske meg lykke til.

 

 

-Randi Annette-

8 kommentarer

Siste innlegg