Dette setter en kickstarter på forbrenningen.

Dette setter virkelig fart på forbrenningen. Det er ikke bare gøy, men det er effektiv trening også.

Stå med en fot på hver side av kulen som anvist på bildet nedenfor. Stå omtrent litt bredere enn hoftebredde. Tyngden skal være på hæl, noe jeg ikke gjør på bildet. (Akkurat her var det foto som var fokus, så beklager dårlig stilling). Ryggen skal være nøytral eller i lett svai.Kettlebells har mange ulike størrelser og de er ulike i vekt. Denne rosa kula er på 8kg. Jeg synes at det er veldig greit å varme opp med denne, for så å gå opp i kg etter hvert.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

 

På bildet under ser dere hvordan det ser ut i profil. Jeg ser denne øvelsen gjøres på mange ulike måter. Noen står nesten med hendene rett over hodet på vei opp, og noen rett frem. Jeg gjør en mellomting i mellom rett over hodet og rett fram. Om det er noe som heter “galt” og “riktig” i forhold til det, skal jeg ikke uttale meg noe om.

 

 

 

For ett år tilbake så varmet jeg opp med nettopp kettlebells. Da gjorde jeg ulike øvelser med 8-10 kg før jeg gikk løs på styrketrening. Jeg skal fortsette med det treningsprogrammet jeg har nå til sommerferien, så får jeg begynne med noe nytt til høsten.

 

Du må gjerne sjekke ut siden til min sponsor, Strongr.com. Du finner siden ved å trykke på linken her. 

 

Har du noen favorittøvelser med kettlebells? Del de gjerne sammen med meg.

 

 

#Sponset #Sponsor #Reklame #Technutrition #Strongr #Bestrongr #Teamstrongr #Fit #Fitness #Trening #Helse #Hverdag #Inspirasjon #Blogg #Blogger #Treningsblogg #Motivasjon #Motivere #Overkropp #Underkropp #Squats #Styrketrening #Styrke #Cardio #Kardio

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg