En etterlengtet oppfrisking.

 

 Nå var det utrolig lenge siden jeg hadde gjort noe med meg selv. Jeg snakker da om mitt godeste hår. Jeg kurer og pleier det, men nå måtte jeg ta fatt på etterveksten min som er på 2-3 ukers overtid. Det er ikke alltid like enkelt å finne tid til seg selv, men det har jeg endelig fått nå.

 

Jeg klipte av ca 3 cm, noe som trengtes. Det er fortsatt like langt føler jeg, men bare mye sunnere og bedre. Håret mitt har blitt skikkelig lyst,i så fall i forhold til hvordan det var. Jeg stripet det for tre uker siden, men jeg så ikke den store forskjellen, noe jeg også ønsket. Men, håret mitt kan det å lysne seg selv. Mørke farger fester seg ikke. Bare pigmentene som fester seg godt. De jeg ikke er så glad i, selvfølgelig.

Selv om solen ikke er så synlig, tar den like vel litt på håret. Det er bare å fortsette den gode jobben jeg har gjort med å kure det.  Et langt og slitt hår er ikke så veldig fint, så da har jeg ikke noe annet valg enn å ta godt vare på det. Det krever litt, men det er verdt det.

 

Jeg anbefaler dere som har litt tynnere hårstrå som meg å kure det. Dersom dere også har farget eller stripet det, vil jeg også anbefale en fuktighetskur og en proteinkur. Gjerne 1-2 ganger i uka.

 

Egenpleie er jo så godt. Sett av en kveld. Det er så verdt det.

 

 

#Hår #Hårkur #pleie #Egenpleie #Hverdag #Frisør #Frisyre #helse #langthår #Ghd #Blogg #Blogger #Foto #Selfie

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg