Du vet du ser helt jævlig ut når..

Jeg har blitt overrasket før også, men denne hendelsen tar virkelig kaka. Den tar faktisk helt av.

Jeg ble syk på lørdagen som var da jeg var på jobb, men klarte å holde ut. Formen var helt forferdelig, men jeg skulle jo passe på mitt kjæreste fadderbarn, så jeg kunne ikke tenke negative tanker og kjenne på at jeg var syk. Jeg dro derfor på Prix for å kjøpe meg nesespray og paracet. Damen bak kassen kunne ikke ha vært noe særlig eldre enn meg, men hun presterte å spørre meg om legitimasjon. Oh, yes!

Jeg hadde så lyst til å spørre henne tilbake, om hvor gammel hun selv var. Men, jeg holdt meg for god. Hun gjorde vel bare jobben sin. Men, hallo dere. Hvor gammel, jeg mener ung, trodde hun at jeg kunne være?! 

 

 

Min kjære samboer, som er ett år yngre enn meg holdt på å le seg i hjel. Men, det var han ikke alene om. Jeg lo skikkelig høyt da jeg kom ut ifra butikken. Jeg aner ikke hvor ung hun faktisk trodde jeg var, men det får bli et lite mysterium.

 

Har dere opplevd noe lignende selv? La meg høre ifra dere.

 

#Ung #Legitimasjon #Paracet #Sykdom #Helse #Hverdag #Latter

 

 

-Randi Annette-

 

 

5 kommentarer
  1. Ble en gang nektet å kjøpe ibux fordi damen på apoteket hadde bestemt seg for at jeg var gravid uansett hvor mye jeg avviste det. Den var drøy synes jeg!

  2. Jeg er 25, og får fortsatt barnebilett på buss/tog…Og når jeg kjøpte babyutstyr for noen uker siden presisterte dama bak kassa å si “Det blir vel stas å bli storesøster?”….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg