Hils på denne sjarmøren.

Her har dere en god venn av familien sin lille hund. Eller, riktig liten er den kanskje ikke. Jeg er ikke god på raser så jeg skal ikke si for mye når det gjelder det. Han heter Frikk og er en fuglehund. Det er det husker. Jeg er skikkelig dårlig med navn.

BIldet er ifra en båttur tidligere da vi var ute på havet en fin sommerdag. Denne hunden skal også sitte på til Trondheim i dag. Eller rettere sagt, jeg skal sitte på til Frikk og eieren hans.

 

 

 

Noen ganger kjenner jeg hvor hyggelig det ville vært å hatt en hund. Men, jeg vet også de begrensingene jeg setter for meg selv ved å skaffe meg en hund. Kjenner jeg ikke er helt klar for det. Men, om det er mye selskap i hund, det er det ingen tvil om.

 

Dere får ønske meg en fin reise til barteby’n.

 

 

#Reise #Tur #Familie #Trondheim #Hund

 

 

-Randi Annette-

8 kommentarer
    1. Ja, god tur sammen med søte Frikk. Jeg tenker som deg når det gjelder hund. Er for glad i hund til å skaffe meg en. Livsstilen min passer ikke til å ha hund. Får kose meg med alle andres hunder i stedet. ;D

    2. Er kjempe kjekt med hund, men du binder deg litt fast. Jeg er vokst opp med veldig mye hund i familien, og det er alltid litt styr ned å finne noen til å passe den om du skal reise vekk. Noen ganger fikk vi hjelp, andre ganger ble det ofte hundepensjonat, og det er dyrt!
      Selv har jeg nå katt. Mye ansvar der også, men jeg føler det er mye friere! Har Norsk Skogkatt, og det er nesten som en hund xD Mange like fakter ute å går 😛 Men med de har jeg flere som kan hjelpe meg å passe på dem, men i gjengjeld så gjør jeg det samme for dem når de reiser bort. Så du høres veldig fornuftig ut når du sier du vil vente.
      Men hunden var jo utrolig skjønn! <3

    3. Ida Marie Thomassen: Ja, det er kanskje lettere når man har noen som kan passe på hunden inni mellom. Men, kjipt å belage seg på det. Det blir nok tidsnok ansvar med barn om noen år.. Kanskje 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg