Sunny Beach.

Jeg liker meg her på Sunny Beach. Det er nesten så jeg ikke tør å si det så høyt, men jeg tror jeg liker denne plassen bedre enn Alanya, der jeg har vært fire ganger. Det er vanskelig å sette fingeren på hvorfor og hva som gjør det. Men, det kan være at hotellet er så bra, og ikke minst maten. De er flinke i Alanya også når det kommer til mat, men i og med at jeg har vært der fire ganger, er jo sjansen for å oppleve en liten nedtur. Om jeg kommer til å reise tilbake til Sunny Beach, ja, det tror jeg.

 

Jeg er litt der at jeg vil prøve å reise til andre steder også. Det er jo så mye å se. De har ulike utflukter her også, som de fleste andre steder, men jeg har vært på utrolig mye da jeg har vært i Alanya fire ganger. Har vært på delfinshow, noe jeg egentlig ikke er så stolt over da jeg synes litt synd på dyrene. Men, jeg tenkte ikke så mye over da jeg var 20 år den gangen. Ellers har jeg vært i badeland, jeep safari,tyrkisk aften, spa, båttur og diverse. Så denne gangen nøyer jeg meg med strandlivet og hyggelige stunder med min kjæreste.

Utrolig flott å være på tur sammen med han. Vi koser oss skikkelig. Men, nå skal jeg på stranden. Har en brunfarge å jobbe med her.

 

 

#Sunnybeach #Bulgaria #Sommer #Sol #Ferie #Familie #Hverdag

 

 

-Randi Annette-

 

 

 

 

 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg