OMG! Få oppskrift på tidenes beste smoothie her.

Ser ikke dette bare helt fantastisk ut? Jeg ble skikkelig glad over at jeg fikk til å lage en så god smoothie. Nå har jeg kanskje erfart at det enkle er ofte det beste. Med det så mener jeg at det er bare tull og tøys og ha i alt for mye forskjellige ingredienser og at desto mindre er desto bedre. Denne smoothien ble laget med kun tre ingredienser. Greier du å gjette hvilke?

 

 

 

Ingredienser for tidenes beste smoothie for kun deg

Ca 20 frossne jordbær

4 Ss Tine Yoghurt med smak av vanilje

Ca 1,5 dl juice, og da gjerne med litt tropisk smak

 

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i en blender. Når det gjelder juicen så hadde jeg i omtrent 1,5  dl Juice, men jeg målte ikke opp. Jeg hadde en tynn stråle og telte fire sekunder. Den ble perfekt på smak og konsistens. Den ble litt tykk, men ikke for tykk. Dersom du setter deg i sola og nyter, slik jeg gjorde, så blir den raskt tynnere.

 

Ikke nok med at jeg lagde meg en smoothie, men jeg lagde meg også noe annet som jeg skal vise dere senere. Må bare se til at det blir bra først. Hva synes dere om min smoothie? Og ikke minst glasset mitt? Jeg digger dette glasset som jeg har fått i gave. Rett og slett lekkert.
Nå skal jeg lage middag, vaske klær og vaske leiligheten min. 

 

 

Ønsker dere en smooth kveld videre.

 

 

#Smoothie #Smooth #Jordbærsmoothie #Jordbær #Sommer #Idyll #Blogg #Sol #Trby #Trondheim #Leopard #Gave #Sunn #Tine #Sunnhet #Helse

 

 

-Randi Annette-

10 kommentarer

Siste innlegg