Overraskende nok, så kan jeg å bake.

Hadde noen bakere sett meg på butikken og ikke minst på kjøkkenet når jeg bakte denne kaken, så tror jeg de har blitt litt små sure. Jeg er for det første dårlig til å følge en oppskrift til punkt og prikke, da jeg liker å prøve meg fram på min egen måte. Jeg sto for eksempel ikke med noe huskelapp da jeg skulle handle, så det ble til at jeg bare så for meg hva som er godt i en kake, og handlet deretter. 

Banan, jordbær, sjokolade, vaniljekrem og krem. Jeg lagde denne kaken i forbindelse med min samboers 26 årsdag. Han elsker bløtkake og jeg elsker sjokoladekake. Det hadde jo vært greit å lagd en kake jeg selv ville ta et stykke av også, tenkte jeg. Så da ble det til at jeg lagde noe som passet oss begge, nemlig bløtkake med innslag av sjokolade.

 

Selve bunnen er laget av banan, melk, egg, mel, smør med mer. Å jeg lagde et lag med krem og vaniljekrem, hakket sjokolade og drysset over for å få en liten sprø overraskelse. Selve sjokoladesmaken kommer snikende mot slutten når du spiser. Så det var litt godt, faktisk. Det ble også lagt små skiver banan inni. Jeg er ikke så fryktelig glad i banan i store mengder, så jeg var redd at bunnen i seg selv skulle smake for mye banan, men heldigvis ble den perfekt. På toppen lagde jeg bare et mønster med sjokoladesaus, drysset mer av sjokoladen på toppen og pyntet med jordbær.

 

Hva synes du? Ble du fristet?

 

 

 

#Kake #Bakst #Bursdag #Hverdag #Fest #Jordbær #Banan #Vanilje #Sjokolade #Inspirasjon #Oppskrift

 

 

-Randi Annette-

10 kommentarer

Siste innlegg