God tirsdag lesere. Er dere klare?

Jeg synes jeg hører en svak stemme som roper, neeei! Stemmer det, eller er dere klare så tidlig på en tirsdags morgen? Jeg var en tur på matta i går og trente Jujitsu. Hele kroppen føltes ut som en potetsekk – skikkelig tung og sliten. Da jeg våknet i dag så føltes den fortsatt tung og sliten. Men, jeg vet hvor godt det føles når jeg er ferdig med å trene, så da er det ikke noe unnskyldning. Når jeg synes det er gøy og når jeg vil ha kvelden fri så er det perfekt å starte dagen med trening. Jeg jobber til klokka er 19.00 i kveld så da er det rett hjem og rydde og vaske.

Så nå er det full fokus på det som skal skje her og nå, -styrketrening.

 

 

Dette er et sponset innlegg.

Jeg hadde et håp om å våkne til strålende sol og kaste meg på sykkelen og nyte det flotte været, men i dag er det grått og jeg ser at det har regnet litt. Det er slike dager når kroppen føles som en potetsekk og at dagen er grå det er tyngst å motivere seg til å trene. Men, med riktig innstilling så vil man lykkes. Akkurat i det jeg sier dette, kommer jeg på at noen lesere tok kontakt her om dagen. De ville gjerne at jeg skulle blogge om det de trengte mer påfyll av. Så dersom noen av dere leser dette nå, så har jeg ikke glemt dere.

 

Å hvis dere er interessert, så har jeg en rabattkode å gi dere. Dere trenger bare å bruke rabattkoden her, randiae15. Da får dere 15% på alt.
Den tightsen jeg har på meg på bildene er i fra min sponsor, Brazfit. Dere finner den ved å trykke på linken her. Og overdelen finner dere ved å trykke her.

Nå skal jeg kaste meg på sykkelen og dra på trening. Ønsker dere alle en fortsatt fin dag. 

 

 

Ikke glem at du kan følge meg på min egen facebookside der jeg legger ut mine blogginnlegg. Link her.

Og min instagram, @Randiae.

 

 

#Brazfit #Sponsor #Sponset #Reklame #Trening #Fitness #Helse #Fit #Blogg #Treningsblogg #Motivasjon #Inspirasjon #Rabatt #Treningsklær

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg