Weakness is a choice. I choose to bestrongr.

Det er som overskriften sier. Svakhet er et valg. Jeg velger å bli sterkere. Strongr er en av mine sponsorer og jeg er utrolig glad for jeg er en av fem som ble valgt ut til å fremme Strongr-women. I går var jeg å lekte meg litt, om jeg kan si det slikt. Hadde en utrolig morsom fotoshoot og jeg fikk virkelig testet min komfortsone. Jeg er livredd for høyder. En ting at jeg sprang 226 trappetrinn i Granåsen – det var skikkelig høyt det også. Å det skal sies at jeg sprang 113 trappetrinn, to ganger, og ikke 226 på rappen. Det gikk mye bedre enn jeg trodde. Jeg syntes derimot det var skikkelig skummelt å sitte på en smal fjøl og se nedover mot trappetrinn som var under meg. Var ikke 100% trygt å sitte der, men dere får se på bildene under hvordan jeg sakte, men sikkert kom meg opp. Det var mestring for ei som er livredd høyder.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

 

 

 

 

Det var faktisk ganske vanskelig og ekkelt å komme seg opp. Jeg hater høyder. Men, jeg velger å trosse frykten min – step by step.

 

Ikke glem at du kan følge meg på min egen facebookside der jeg legger ut mine blogginnlegg. Link her.

Og min instagram, @Randiae.

 

 

 

#Strongr #BEstrongr #Teamstrongr #Sponset #Reklame #Trening #Fit#Fitness#Ferie #Tips #Motivasjon #Inspirasjon #Blogg #Treningsblogg#Helse #Strongrwomen

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg