Er det sant det vi jenter sier?

Når jeg tenker etter så er det mye av det samme som går igjen hos oss jenter, spesielt. Som for eksempel klær og tilbehør, det er noe vi ikke har. Helgen kommer alltid like overraskende på oss og vi har ingenting å ha på oss eller pynte oss med. Er dette tilfelle hos deg også?

Jeg fikk lyst til å ta fram den lille kurven jeg har i skapet mitt. Den med negllakk, armbånd og annet jålerier i, Joda, jeg fant masse fint som bare ligger der og blir støvet ned. Enda har jeg gitt vekk en stor pose også.

 

 Vi har jo masse liggende, men mange av oss er avhengig av å ha noe nytt. Selv kan jeg komme opp i slike situasjoner som at jeg ikke har noe fint å ha på meg. Jeg har kanskje gått lei og jeg føler ikke at tilbehøret er fint mer. Det dere ser på bildene er garantert alt ifra fire til sju år gammelt. Men, kjøper jeg med noe nytt, så blir det flittig brukt, helt til de havner i denne kurven som står i skapet.

 

 

Har vi kanskje litt for mye av det gode? Tar vi ting litt mer forgitt?

 

Hva tror du?

 

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 

 

 #jenter #damer #mote #fashion #stil #minstil #shopping #helg #lørdag #blogger #moteblogg

 

 

-Randi Annette-

 

2 kommentarer
    1. haha, jeg finner aldri noe i kleskapet mitt, selv om det er stappfullt. Derfor rydder jeg alltid ut av skapet hver sesong og gir det jeg ikke bruker vekk 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg