Jeg er i det nye SHAPEUP BLADET!

Jeg er så heldig å få være i denne utgaven av Shapeup. Der er det bildet av meg med litt tekst. Jeg har svart på noen spørsmål når det kommer til trening som det er verdt å lese om. Men, det har skjedd en liten trykkfeil. Bildet av meg har en tekst som ikke er min. Det vil si at jeg har byttet med en av de andre jentene som ble intervjuet. Så det er bildet av meg med et navn som ikke er Randi Annette. Så dersom du kjøper det, så vet du jo hvordan jeg ser ut og hva jeg heter, så da er det ikke noe problem.

 

Bildet av meg ser dere nederst til venstre. Det står Martine 27 år, men som nevnt tidligere så har bildene byttet plass ved et uhell. Shapeup har beklaget seg over dette. 

Det var veldig gøy å stikke på Rema 1000 å kjøpe et blad med bildet av meg selv i. Det å spise frokost og lese om seg selv i et blad er ikke noe jeg er vant til. Shapeup er et fantastisk blad i seg selv så jeg synes det er en stor ære å få være i det bladet. Trening og helse er noe jeg brenner for og virkelig liker. Det å skrive om trening og gi dere oppskrifter, gi dere motivasjon gir meg så mye. Å nå, har jeg kommet i det mest populære bladet som handler om helse og trening. Det må jeg si er en stor ære og ikke minst en stor drøm. Jeg kunne lett ha blitt vant med dette.

 

 

Slik ser utgaven ut denne gangen.

 

Som dere ser så er det mye gode tips i utgaven som kom nå. Alt ifra program for pullups, mat for muskler og dobbelt så sterk på 12 uker. Dette er bare en smakebit. Selv skal jeg ta med meg dette bladet på reise når jeg skal til Oslo og København i helgen. Det blir litt reising og da er dette flott underholdning.

 

Håper dere får en super sprek dag.

 

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 

 

 

#Shapeup #Shapeupnorge #blad #Pullups #Intervju #Blogg #Blogger #Treningsblogger #Trondheim #Trdby #Oslo #København #Helse #Hverdag #Høst #Kosthold #Motivasjon #Instagram

 

 

-Randi Annette-

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg