Jeg digga crossfit.

I dag var jeg med ei som heter Birgitte på Crossfit og jeg må si jeg digget det fra start, til slutt. Det var godt å bli sett av trener og ikke minst få tilbakemeldinger. Jeg får ikke noe kommentarer når jeg trener styrke alene, så det var veldig kjekt å bli sett. Jeg har lært mye i dag. Frontbøy har jeg aldri utført før, så det var veldig kjekt å få en innføring i hvordan den skulle utføres på riktig måte. Birgitte var også en god støttespiller der. Jeg syntes det var vanskelig å ikke få følelsen av å bli kvalt, men teknikken ble litt bedre enn den var da jeg kom.

 

Å en av de største utfordringene var å henge så lenge som mulig i 3 minutter. Jeg kjente det svei skikkelig etter bare noen sekunder, men jeg klarte utrolig nok å henge i 1 minutt og 31 sekunder. Der ble jeg skikkelig overrasket over meg selv. Men, jeg klarte nok å holde ut så lenge fordi vi var flere som hang sammen. Så i dette tilfelle kom konkurransemenneske i meg veldig godt fram.

 

Har du prøvd å hengt slik før? Ikke jeg heller, før nå.

 

Ta tiden din neste gang, og prøv å slå min rekord. Jeg tror ikke jeg tør å slå 1 minutt og 31 sekunder igjen. I ren frykt for å drite på draget. Men, som jeg sier til meg selv. Egoet må legges til side. 

 

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 

 

Ha en fortsatt fin kveld.

 

 

#Trening #Crossfit #Trondheim #Trdby #Helse #Høst #Trondheim #Karitraa #Kt #Blogg #Treningsblogg #Pullups #Chins #Styrke

 

 

-Randi Annette-

17 kommentarer

Siste innlegg