Jeg har jobbet hardt og bevisst.

Jeg er en stolt ambassadør av Strongr.com. 

Det er med stolthet at jeg trener med denne shorten. Jeg føler så sterkt på det når jeg trener med klær generelt fra mine sponsorer. Jeg kjenner et press på en god måte. Jeg føler at jeg skal “bære” de fram på en god måte. Det handler ikke om å løfte tyngst eller det å gjøre flest mulig reps. Det handler mer om å være fokusert og gjøre den jobben jeg skal gjøre. Nemlig trene, kjenne på at det svir i musklene, at jeg kjemper og gir alt. Men, aller viktigst, at jeg har det gøy.

 

Min styrke er å vise at jeg prøver. At jeg tør å feile. Jeg har trent en del med venner den siste tiden. De ser på meg at jeg tar meg fram og at jeg prøver. Noen ganger får jeg en ide’ om å prøve noe nytt eller prøve noe jeg ikke har prøvd selv enda. Man lærer kun ved å prøve og feile.
Den responsen jeg får er ofte, “at du tør. Dette kommer jeg aldri til å tørre å gjøre når jeg trener alene”.

 

Å jeg har selv vært der. Derfor begynte å jeg å trene når det var lite folk på senteret og da turte jeg å prøve det jeg var usikker på. Å det har ført til at jeg har fått den styrken, at jeg er ikke redd for å prøve.

 

Hva er din styrke?

 

Les mer om en konkurranse som går på akkurat dette. Den passer til deg som ønsker mer energi og som er opptatt av å få i deg gode næringsstoffer og ikke minst, protein. Trykk på linken her, så kommer du direkte fram til konkurransen.

 

 

Ikke glem at du kan følge meg på min egen facebookside der jeg legger ut mine blogginnlegg. Link her.

Og min instagram, @Randiae.

 

 Ha en fantastisk dag. 

 

 

#Strongr #Teamstrongr #Bestrongr #Technutrition #Trening #Mandag #Helse #Konkurranse #Strongrwomen #Instagram #Inspirasjon #Sponset #Reklame #Blogg #Blogger #Inspirasjon #Trondheim 

 

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg