Jenter som sloss.

Ja, jeg er ei jente som liker å sloss. Jeg liker å være på matta der jeg kan være eksplosiv, være teknisk og føle meg sterk. Jeg elsker rett og slett å sloss.

 

Merk dere selvforsvar.

Jeg har drevet med kampsport i syv år nå og jeg er så glad i denne sporten. Jeg legger meg ned i sengen etter disse treningene og kjenner at kroppen har fått en god trøkk eller to. Men, det er kontroll, adrenalin og høy puls som står på spill. I går var jeg på styrketrening og der ble det fokus på mye som er bra å trene når man holder på med kampsport. Det var fokus på muskelgrupper som rumpa, lår, skuldre og mage. I tillegg var det høy puls fra start til slutt, da øvelsene ble gjort svært hurtig. 45 sekunder hard jobbing, 15 sek pause og nye 45 sekunder på en ny øvelse. Totalt ti øvelser. Å dette tre runder.

Det å gå trapper etter dette var en ren komedie i seg selv. Jeg har så langt hatt tre gode treningsøkter denne uka og i dag tar jeg meg fri fra trening, Men, i morgen er jeg klar for en liten økt igjen.

 

 

Håper dere får en fin dag. Og samtidig vil jeg få takke dere som tar dere tid til å kommentere, like og dele mine innlegg. Det setter jeg stor pris på. Takk til dere som er trofaste lesere, dere som titter innom nå og da og til dere som besøkte bloggen min for første gang i dag.

You’re the best.

 

 

 

#Fight #fighter #Trening #Kampsport #selvforsvar #Trondheim #Blogg #Blogger #Styrketrening #Helse #Trening #Høst #Rumpa #lår #Hverdag #blogglisten

 

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg