Jeg og Cornelis Elander.

Cornelis Elander er en kjent person innen trening og helse. Jeg har fått inntrykk av at han er opptatt av at vi nordmenn skal få en bedre helse og han er svært dyktig innen dette tema med nettopp helse.

For en tid tilbake skrev han at han var ute etter bloggere som kunne tenke seg å være med på et hemmelig prosjekt. Å det ble da satt i gang en konkurranse. Jeg har deltatt i utrolig mange konkurranser der man har hatt muligheten til å vinne alt ifra treningsklær til proteinbarer, men jeg har aldri vunnet. Så denne gangen hadde jeg virkelig et håp om å vinne i og med at det virket veldig bra og ikke minst spennende. Jeg ante jo egentlig ikke hva jeg kunne vinne, og jeg vet kanskje ikke så mye enda den dag i dag. Men, jeg har begynt med å lage en video som jeg har sendt inn til Cornelis, så den kommer på bloggen hans mest sannsynlig i morgen.

 

I korte trekk handler det nå om at jeg skal få tett oppfølging når det kommer til kosthold og trening. Jeg skal også lage en video hver uke som dere kan følge med på slik at dere holder dere oppdatert. Jeg kommer til å legge ut bilder og videoer på instagram, @Randiae og her på bloggen. Dette blir skikkelig spennende. Det er jo snart jul, det er julebord og mye kos i vente. Det som blir min største utfordring er nok uten tvil kostholdet. Jeg er flink om jeg vet det er grunn til det. Det jeg mener med det er at jeg har ikke bare spist mat som er uten sukker og det som er bra hele tiden, selv om jeg trener. Det er for at jeg har ikke følt jeg har hatt stor nok grunn til å holde meg unna sjokolade og en kopp kakao i ny og ned. Men, nå når det er snakk om en konkurranse jeg har vunnet, jeg får selveste Cornelis til å bruke tid og energi på meg, ja, da må jeg. Da er det grunn nok i massevis.

 

 

Så dette trynet vil dere kanskje se mye av. Det er ikke bare glansdager for oss som trener så mye. Det er mye ork, mye smerte, mye glede, mye mestringsfølelse og mye besøk i kjelleren. Men, det er så verdt det.

 

Dere får ønske meg lykke til og følg med. Dette blir skikkelig spennende. Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 

 

 

#trening #kosthold #mat #helg #iform #Norge #trene  #treningsbloggen #trener #CornelisElander #Blogg #Konkurranse

 

-Randi Annette-

 

6 kommentarer

Siste innlegg