Edru på fest. Gravid? Nei.

I går var jeg på julebord og jeg har aldri vært den som har vært redd for hva jeg har hverken spist eller drukket. Men, i går så var jeg edru av to årsaker. Og nei, den ene årsaken er ikke for at jeg er gravid.

1. Jeg er forkjølet, men på bedringens vei. Det ble også bukse og paljetter og ikke kjole/ skjørt da det er iskaldt ute og jeg vil bli frisk.

2. Jeg er med på et prosjekt med selveste Cornelis Elander.

 

Jeg merker allerede at dette kommer til å bli tøft. Tøft på en måte at man må forsvare det. Jeg har jo aldri takket nei til et glass rødt eller en sjokolade. Så jeg forstår jo at det blir reaksjoner. Jeg må få le litt av mine søte medarbeidere. “Du er gravid du. Bare vent å se, så kommer du å sier det”. De er skjønne og jeg er veldig glade i de. Men, jeg må nok skuffe dem. Jeg er ikke gravid. De var så søte der de satt med store øyne og et bredt smil om munnen. Noen mer skjønne damer skal man lete lenge etter.

Jeg vet at treningen kommer til å bli tøff, men den kommer jeg til å takle bra. Men, kostholdet blir nok tøffere. Julebord, julaften, nyttårsaften med gode venner og familie. Det er nesten så jeg burde feiret nyttårsaften med en gjeng som trener til fitness eller noe. Så jeg slipper å bli sett så rart på. Jeg mener selv at jeg må bare gi alt 100%. Jeg tør jo ikke å love at jeg ikke skal spise en bit sjokolade, for jeg vet ikke om jeg kan klare det. Jeg vil jo, men jeg vet jo at det er tøft å la være når alle rundt sitter å koser seg. Det er jo veldig typisk at folk som kjenner deg sitter å sier ulike ting som dette.

En bit skader da ikke. Litt ribbe går jo bra. En øl til maten hører med i jula. 

 

Men, hvor gøy blir det ikke å se seg selv i speilet, og si til seg selv. DU klarte det. DU viste hvem som var sjefen. DU ofret mye i perioder, men kjenn på den følelsen.

 

Jeg vil klare det. Og jeg skal klare det. I morgen begynner jeg med kostholdsplanen og det er da det begynner for alvor. Til nå har jeg vært flink i uke 1 da jeg trente fem dager av sju. Men, uke 2 som er nå har jeg vært syk og ikke trent en eneste dag. Matlysten har også vært minimal, så for meg så begynner det for alvor nå.

 

Hadde blitt veldig glad dersom dere følger min bloggside på facebook og min instagram. @Randiae.

 

Dere får ønske meg lykke til. Håper dere får en fin dag i dag.

 

#Corneliselander #Cornelis #Iformmedcornelis #Hollywood #prosjekt #FItness #Helse #Trening #Motivasjon #instagram #Blogg #November #helg #Søndag #Alkohol #kos #mat #Jul

-Randi Annette-

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg