Snakk om å være fjern. Hvor var hjernecellene?

I dag vet jeg ikke helt hvordan jeg skal formulere meg, men jeg skal prøve å gjøre skrivingen bedre enn hva jeg gjorde på dagens økt. Dere skjønner at jeg var mildt sagt fjern. Jeg skulle blant annet gjøre følgende.

 

Pullups

Foroverbøyd roing

Markløft med manualer

 

Jeg gjorde flere øvelser enn dette, men disse øvelsene var de tre første jeg gjorde og jeg trengte litt tid for å forstå at noe var feil.

På pullups brukte jeg et rødt tynt strikk som sist gang. Etter å ha tatt 4 X 6 kjente jeg at jeg var skikkelig sliten, og tenkte at jeg måtte bare fokusere for å klare to runder til. Så klarte jeg bare to til, så jeg klarte ikke å fullføre. Skikkelig skuffet og sur over meg selv. Foroverbøyd roing. Der tok jeg samme kilo som sist, og skulle der ta 6 X 6. Det gikk veldig bra, men det ble litt tyngre på slutten. Markløft med manualer, der skulle jeg også ta 6 X 6. Etter å ha kjørt 5 X 6 så jeg litt ekstra på treningsplanen min. Og der gikk det opp et lys. Jeg skulle ha kjørt 4 X 6.

 

Kort oppsummert. Pullups tok jeg to ekstra, det vil si at jeg klarte flere nå enn for to uker siden. (En uke med sykdom, 11 dager uten trening). Foroverbøyd roing tok jeg to ekstra sett. Og nå har jeg bevist at tro kan flytte fjell.

 

Jeg har lagt ut to videoer av øvelsene jeg kjørte i dag på min instagram, @Randiae.

 

#Brazfit #Trening #Helse #3t #3tilsvika #Trondheim #Cornelis #Iformmedcornelis #Kos #Jul #Torsdag #Fitness #Fit #Vinter #Forvirret

-Randi Annette-

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg