En stor bommert.

Jeg klarte å bomme litt i kveld og det førte til stress, litt slit og et ork uten like. Jeg drasset med meg den store bagen med klær og utstyr for jujitsu. Men, når jeg kom hadde treningen startet og det var gradering. Det endte opp med at jeg snudde i døra og håpet på å rekke bussene på vei hjem. Det endte opp med at jeg måtte gå sånn type 40 minutter. Jeg går heller enn å stå å vente på buss i flere minutter. Vel hjem rundt klokken 20.30 og da var jeg så sulten at jeg lagde meg en sen middag. Og treningen, den ble ikke noe av. 

 

Det får bare være, tenker jeg. Jeg trente i går og jeg orket ikke å trene så sent som til klokken 22.30. Det blir alt for sent. Så da la jeg opp planen denne uken til fire økter da jeg ikke rekker mer. Hadde jeg fått med meg at treningen var flyttet, hadde jeg naturligvis trent styrke rett etter jobb. Litt forskjell på å trene klokken 19 og 21. I så fall for min del.

 

Så til dere som tror at alle andre enn deg setter vekk en treningsøkt, så er det ikke tilfelle. Ikke gi dere selv dårlig samvittighet uten grunn. Selv har jeg gått og stått mye på jobb i dag, og samtidig gått i 40 minutter på vei hjem fra jobb. Litt er bedre enn ingenting, det kan vi vel være enige i.

 

 

#Trening #Samvittighet #Jul #Desember #Helse #Fit #Fitness #styrke #Styrketrening #Mosjon

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg