Kalenderluke nr 11. FASHION – WETLOOK

WETLOOK.

Det er hot og trendy. Bølger er også en av trendene som har tatt helt av i 2015. Personlig mener jeg at jeg selv ikke kler den stilen, men hva gjør man ikke for en fotoshoot i all hast? Jeg vet at folk er skikkelig stresset og det er i så fall mye stress for oss med langt hår når det kommer til det å fikse håret. Det er helt sikkert mange av dere lesere som kjenner dere igjen i det å må planlegge det å vaske håret. 

Dette er et sponset innlegg.

 

Her er redningen. I så fall er jeg skikkelig glad for at jeg har funnet denne. Denne stylingen er helt magisk da den er et godt hjelpemiddel i den travle hverdagen med vasking av hår og ikke minst, når man må krølle eller glatte håret i all hast.

 

Kms Free Shape Quick Blow Dry

Quick Blow Dry er en spray som reduserer tørketiden med opp til 50% når du bruker hårføner. Produktet gir håret mer pleie, det blir beskyttet mot varme og det blir mindre friksjon. Og sist, men ikke minst, den beskytter mot UV stålinger.

Pris: 269,-

 

 

Rist produktet før du påfører det i håret. Da blir den som på bildet nedenfor.

 

Kort fortalt, den kan brukes i tørt og vått hår. Den er rett og slett magisk.

 

Bestill gjerne en time hos oss på Sjakkmatt Solsiden. RIng 90282028. (Det er også et annet nr på hjemmesiden da vi har to avdelinger, men ved å ringe nummeret jeg skrev i dette innlegget kommer du direkte til Sjakkmatt Solsiden).

 

 

Del gjerne dette innlegget. Husk at du også kan følge meg på min bloggside på facebook og min instagram. @Randiae.

  #tendens #Sjakkmatt #solsiden #Trondheim #Frisør #Hår #kms #Mote #Trend#Trdby#Sponset #Reklame #Sponsor #Jul #Vinter #Advent #Kalender #Julekalender

-Randi Annette-

 

5 kommentarer

Siste innlegg